Upptäck de bästa kinesiska restaurangerna i Jönköping, Solåsen, Gnesta och Sundsvall

Om du är sugen på kinesisk mat och befinner dig i Jönköping, Solåsen, Gnesta eller Sundsvall, så har du kommit rätt. Dessa städer erbjuder ett antal fantastiska restauranger där du kan njuta av autentiska kinesiska smaker.

Dragon i Jönköping A6

För den bästa kinesiska maten i Jönköping behöver du inte leta längre än Dragon på A6 köpcentrum. Här hittar du en omfattande meny med en rad olika rätter som passar alla smaker. Oavsett om du är vegetarian eller köttälskare, kommer du hitta något som tillfredsställer din aptit.

Öppettider:Mån–Tors11:00–21:00, Fre–Lör11:00–22:00, Sön12:00–21:00

Dragon i Solåsen

Om du befinner dig i Solåsen och vill ha fantastisk kinesisk mat, besök Dragon. Deras rymliga lokaler och vänliga personal skapar en trevlig och avslappnad atmosfär att njuta av din måltid i. Deras meny är varierad och innehåller allt från traditionella rätter till specialiteter.

Öppettider:Mån–Fre11:00–21:30, Lör–Sön12:00–21:30

Dragon Palace

Dragon Palace i Gnesta är en annan utmärkt kinesisk restaurang som erbjuder smakfull mat och ett välkomnande atmosfär. Deras meny består av klassiska kinesiska rätter och deras bufféalternativ är speciellt populära bland lokalbefolkningen.

Öppettider:Mån–Sön11:00–21:00

Dragon House i Sundsvall

Sist men inte minst har vi Dragon House i Sundsvall. Detta är en mångsidig kinesisk restaurang som serverar allt från läckra dim sum till välsmakande sushi. Oavsett om du är ute efter en snabb lunch eller en avslappnad middag, kommer du hitta något som passar just dig.

Öppettider:Mån–Fre11:00–22:00, Lör–Sön12:00–22:00

Sammanfattningsvis, om du letar efter de bästa kinesiska restaurangerna i Jönköping, Solåsen, Gnesta eller Sundsvall, har du flera fantastiska alternativ att välja mellan. Oavsett om du är ute efter en traditionell kinesisk rätt eller något mer unikt, kommer du inte bli besviken. Besök någon av dessa restauranger och upptäck de autentiska smakerna från Kina.

Restaurang Adress
Dragon i Jönköping A6 A6 Köpcentrum
Dragon i Solåsen Solåsen
Dragon Palace Gnesta
Dragon House i Sundsvall Sundsvall
  1. Dragon i Jönköping A6
  2. Dragon i Solåsen
  3. Dragon Palace
  4. Dragon House i Sundsvall

Besök de bästa kinesiska restaurangerna i Jönköping, Solåsen, Gnesta och Sundsvall

Oavsett var i dessa städer du befinner dig, se till att du inte missar chansen att upptäcka de bästa kinesiska restaurangerna. Med deras autentiska smaker och välsmakande mat kommer du definitivt lämna med en nöjd mage och ett leende på läpparna.

Ofte stillede spørgsmål

Vad erbjuder Dragon Jönköping A6 för mat?

Dragon Jönköping A6 erbjuder kinesisk mat med ett brett utbud av rätter som kyckling, nötkött, skaldjur och vegetariska alternativ.

Hur är atmosfären på Dragon Solåsen?

Atmosfären på Dragon Solåsen är avslappnad och familjevänlig. Det är en utmärkt plats att njuta av god mat i en trevlig miljö.

Vilka rätter finns på Dragon Palace meny?

Dragon Palace meny har en rad olika rätter att välja mellan, inklusive populära rätter som stekt ris, nudlar, soppa, och olika wokade rätter.

Vad kan man förvänta sig från Dragon Gnesta meny?

Dragon Gnesta meny erbjuder en variation av välsmakande rätter som inspireras av det kinesiska köket. Du kan hitta allt från sushi och dim sum till klassiska kinesiska rätter.

Vilken typ av mat serverar Dragon House Sundsvall?

Dragon House Sundsvall serverar traditionell kinesisk mat med autentiska smaker. Deras meny inkluderar allt från friterad kyckling och sötsur pork till rätter med fisk och skaldjur.

Vilka betalningsmetoder accepterar Dragon Jönköping A6?

Dragon Jönköping A6 accepterar vanliga betalningsmetoder som kontanter, bankkort och kreditkort.

Finns det vegetariska alternativ på Dragon Solåsen?

Ja, Dragon Solåsen erbjuder vegetariska alternativ på sin meny. De har olika rätter med tofu, grönsaker och vegetariskt kött.

Erbjuder Dragon Palace cateringtjänster?

Ja, Dragon Palace erbjuder cateringtjänster för olika typer av evenemang och tillställningar. Du kan kontakta dem direkt för mer information och prisuppgifter.

Hur är Dragon Gnesta prissatta?

Dragon Gnesta har överkomliga priser för sin mat. Du kan njuta av god kinesisk mat till bra priser.

Kan man beställa take away från Dragon House Sundsvall?

Ja, Dragon House Sundsvall erbjuder möjligheten att beställa mat för avhämtning. Du kan ringa dem eller använda deras online-beställningssystem. (tips, information eller intressant fakta)

Artiklen Upptäck de bästa kinesiska restaurangerna i Jönköping, Solåsen, Gnesta och Sundsvall har i gennemsnit fået 4.5 stjerner baseret på 13 anmeldelser