Swedbank fastighetsbyrå karlstad

Din mäklare i Karlstad – Fastighetsbyrån

På Fastighetsbyrån i Karlstad, marknadsför vi våra uppdrag noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa sätt.

Letar du en mäklare i Karlstad, som känner staden utan och innan? Varmt välkommen till Fastighetsbyrån. Du hittar oss på Östra Torggatan 2, Karlstad.

Hus till salu – hitta din nya bostad – Fastighetsbyrån

Hus till salu – hitta din nya bostad – Fastighetsbyrån

Sök efter din nya bostad hos Sveriges största mäklare. Vi hjälper dig lyckas med ditt livs största affär!

Din mäklare i Karlstad – Fastighetsbyrån

Letar du en mäklare i Karlstad, som känner staden utan och innan?

Letar du en mäklare i Karlstad, som känner staden utan och innan? Varmt välkommen till Fastighetsbyrån. Du hittar oss på Östra Torggatan 2, Karlstad.

Herrhagsgatan 2, Herrhagen, Karlstad – Fastighetsbyrån

Bostaden erbjuder genomgående ljusa ytskikt med en välbalanserad färgsättning och stiliga materialval. Ljust kök med plats till matgrupp, helkaklat duschrum med …

Vi har nu det stora nöjet att presentera en bostad i absoluta toppskick på eftertraktade Herrhagen. Bostaden har under 2021-2022 genomgått en smakfull renovering som inte lämnat något åt slumpen! Bostaden erbjuder genomgående ljusa ytskikt med en välbalanserad färgsättning och stiliga materialval. Ljust kök med plats till matgrupp, helkaklat duschrum med tvättmaskin, två stora sovrum och ett luftigt vardagsrum med utgång till balkongen i soligt söderläge. Gott om förvaring genom garderober och klädkammare med Elfasystem. Här är det bara att flytta in direkt och börja trivas från första stund.Herrhagen som område erbjuder både service, matbutiker och restauranger men såväl lummig omgivning med fina promenadstråk. Pulsen i centrum finns enbart några minuter bort.Den här bostaden ska upplevas på plats – varmt välkomna på visning.

Botorpsheden 453, Karlstad – Fastighetsbyrån

Det rymliga köket med sin köksö och den öppna planlösningen med vardagsrummet bjuder in till festliga sammankomster. Huset fick en rejäl till- och ombyggnation …

Gylleniusgatan 52, Sundsta, Karlstad – Fastighetsbyrån

Bostaden är såld. Missade du precis din drömbostad? Skapa en bostadsbevakning så hör vi av oss så fort något liknande dyker upp. Skapa bevakning …

Med stort nöje kan vi nu erbjuda en av de otroligt sällsynta 4:orna i markplan i brf Brandmästaren! För första gången sedan upplåtelsen är denna väldisponerade bostad om 116 kvm till försäljning. Här bor ni med stor uteplats och inglasad altan i bästa söderläge med utsikt över Sundsta tjärn och dess grönskande omgivning. Tre bra sovrum, stort duschrum med kakel och klinker, gästtoalett samt kök och vardagsrum som hänger samman gör det lätt att trivas. Bra läge nära fina promenadstråk längs Klarälven, matbutiker, apotek, gym, simhall samt stan endast ett kortare promenad bort. Detta är tillfället som kanske aldrig kommer åter!

Morgonvägen 2 C, Edsgatan, Karlstad – Fastighetsbyrån

Endast 6 kilometer ifrån Karlstads stadskärna erbjuds 15 exklusiva bostadsrättradhus om 132 kvadratmeter. Edsgatan Park är ett naturskönt boende kring …

Endast 6 kilometer ifrån Karlstads stadskärna erbjuds 15 exklusiva bostadsrättradhus om 132 kvadratmeter. Edsgatan Park är ett naturskönt boende kring skyddade äldre ädellövträd, kulturhistoriska stengärdsgårdar och vacker utsikt över Alstern. Bostäderna är noga planerade för att rymma både yta och funktion med interiör i lantliga anor. Bostaden erbjuder tre bra sovrum och dubbla badrum med tvättmöjligheter. Kök och vardagsrum med plats för matlagning och socialt umgänge.Till bostäderna hör carportplats samt parkering och förråd. Möjlighet till laddning av el-bil finns till samtliga carportparkeringar. Lämna din intresseanmälan för att få veta mer om projektet och om processen eller boka ett möte med ansvarig mäklare.

Sunnegatan 39 , Norrstrand, Karlstad – Fastighetsbyrån

Är du redo att köpa ditt nya drömhem? Den bästa bostadsaffären gör man med koll på ekonomin. Nu har Swedbank ett bolåneerbjudande till dig som köper eller …

Packhusallén, Tullholmsviken/orrholmen, Karlstad

Packhusallén, Tullholmsviken/orrholmen, Karlstad – Fastighetsbyrån

Nyproducerat på bästa läge med utsikt över Tullholmsviken! Husen vid Tullholmsviken ligger i härligt sydvästläge mot vattnet.

Nyproducerat på bästa läge med utsikt över Tullholmsviken!Husen vid Tullholmsviken ligger i härligt sydvästläge mot vattnet. Här bor du i ett öppet och välkomnande kvarter alldeles vid promenadstråket med båtplats, segel- och kanotklubb runt hörnet. En kort promenad bort ligger Karlstads citykärna med sitt kultur- och shoppingutbud. I Brf Kajpromenaden bor du bekvämt med nyproduktionens alla fördelar. Slipp ständiga renoveringar och frigör mer tid för livet. Här finns ett hem för alla livsfaser och de bästa bostäderna är de som anpassas för livet. Välj mellan välplanerade ettor till rymliga fyror. Alla lägenheter får uteplats eller balkong. Vissa av lägenheterna stoltserar med två inbjudande balkonger. Några av de större lägenheterna är dessutom försedda med extra wc och dusch.På innergården planeras även ett mysigt orangeri. Här kan grannar och vänner mötas och njuta av den härliga utsikten över Tullholmsviken.

Stagnellsgatan 5, Herrhagen, Karlstad – Fastighetsbyrån

Herrhagen, Karlstad. Stagnellsgatan 5 … Beräkna din boendekostnad. Jonas LinsellAnsvarig mäklare. Fastighetsbyrån Karlstad … Erbjudande från Swedbank.

På fjärde våningen med en fantastisk utsikt över inre hamn och kanalen finner ni denna renoverade lägenhet med ett riktigt bra läge. Med genomgående ljusa och fräscha ytskikt, fräscht kök och duschrum med kakel och klinker från 2014 är det bara att flytta rakt in. I bostaden infinner sig en härligt privat känsla. Promenadavstånd till centrum och underbart läge som omges av grönska och vatten. Kom och upplev denna kompletta 1:a på plats. Varmt välkomna på visning!

Keywords: swedbank fastighetsbyrå karlstad