Avanza dataläcka

Avanzas vd: Risk för böter efter dataläckan – ”mycket allvarligt”

Avanzas vd Rikard Josefson om dataläckan: Risk för böter

9 juni 2021 — Avanzas vd Rikard Josefson varnar för att det kan bli allvarliga följder efter den persondataläcka som avslöjats i bolaget.

”Självklart kan det bli monetära konsekvenser och jag förväntar mig vi får redogöra i detalj för hur vi agerat och kommer att agera”, säger han till Di.

Nyheter om Avanza – Breakit

Avanza-aktien handlas på Stockholmsbörsens Large Cap lista. År 2021 har bolaget cirka 500 anställda och kontoret är beläget på Regeringsgatan i Stockholm.

Avanza vd

Namnlös

Den kinesiska elbilstillverkaren Nio, som har många aktieägare i Sverige, utsattes under 2021 av ett dataläckage där viss information om användare och …

Vinnare & Förlorare på aktiemarknaden – Avanza

Vinnare & Förlorare på aktiemarknaden | Avanza

Se dagens vinnare och förlorare på börsen. Du kan sortera på land, lista, marknad, bransch och period direkt i listan.

Facebook granskas i Irland efter enorm dataläcka | Placera

Sociala plattformsbolaget Facebook granskas nu av den irländska integritetsregulatorn DPC efter att 533 miljoner användares data läckts online.

Sociala plattformsbolaget Facebook granskas nu av den irländska integritetsregulatorn DPC efter att 533 miljoner användares data läckts online. Det rapporterar

#avanza-arkiv – Aktuell Säkerhet

Varför fortsätter cyberkriminella att använda det enklaste tricket i ”hacker-handboken”? 2023-02-13. Det här är en opinionstext. Åsikter som uttrycks är …

Dataläcka exponerar smarta hem-användare – Omni

2 juli 2019 — Genom att spara smartare på börsen kan du få dina pengar att växa rejält. Här delar Nicklas Andersson, sparekonom på Avanza sina bästa tips.

svagare-vantat-fran-avanza-1 – Aktiespararna

svagare-vantat-fran-avanza-1 | Aktiespararna

2018-09-17 08:44 E-handlaren Amazon undersöker för närvarande misstänkta dataläckor och uppgifter om mutor av bolagets anställda.

Kry om läckta uppgifter: ”Stort misstag” – Dagens Medicin

27 maj 2022 — Det var sådana hashade personuppgifter som även läckte från nätmäklaren Avanza till Facebook under ett års tid, något Ekot rapporterade …

Keywords: avanza dataläcka